Monipuoliset maanrakennustyöt ammattitaitoisesti Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella

Rakenne-Kylänpää Oy tarjoaa monipuolisia maanrakennusalan palveluja kunnille, kaupungeille, rakennusliikkeille, vesiosuuskunnille sekä yksityisille tahoille. Toteutamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti pohjarakentamisen, kunnallistekniikan sekä vesi- ja viemärihuollon maanrakennusurakoita. Tarjoamme koneurakointi- ja maansiirtopalveluja myös pienempiin kohteisiin.

Toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi ja Turun ympäryskunnat sekä Satakunta (Laitila-Rauma) – noin sadan kilometrin säteellä Mynämäeltä.

Tärkeintä toiminnassamme ovat kokeneet ja ammattitaitoiset tekijät sekä joustavuus ja muuntautumiskyky projektien toteutuksessa. Meillä on erittäin monipuolinen kalusto erilaisiin maarakennustöihin. Vakiintunut ja luotettava yhteistyökumppaneiden verkosto tekee toiminnastamme tehokasta, ja toteutamme urakat vastuullisesti ja sovitussa aikataulussa.

Palvelumme

Tiet, kadut ja kunnallistekniikka

Pohjarakentaminen

Aluerakentaminen

Vesiosuuskunnat

Muu maarakentaminen, kuten siltaurakat ja maakaapelointi

Kuulumme Rakentamisen Laatu ry RALA:aan ja meillä on RALA:n sertifioima yrityskohtainen laatujärjestelmä, sekä olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

Historiaa

Veljekset Kauko ja Simo perustivat vuonna 1979 maanrakennusyhtiön, josta tuli myöhemmin toiminnan laajetessa Rakenne-Kylänpää. Kaikki sai alkunsa maarakentamisesta, mutta myöhemmin toimintaa laajennettiin myös talonrakentamiseen ja teollisuusrakentamiseen. 1990-luvulla maa- ja talonrakentaminen eriytettiin omiin yhtiöihinsä. Tuolloin sai alkunsa Rakennus-Kylänpää Oy.

Kuulumiset ja tuoreimmat jutut somessa - seuraa meitä.