Julkisen ja yksityisen sektorin kaikki rakentaminen ammattitaitoisesti Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella

Rakennus-Kylänpää Oy on talonrakennuksen ammattilainen, jonka päätoimialue on Varsinais-Suomi ja Turun ympäryskunnat sekä Satakunta – kaikki kohteet noin sadan kilometrin säteellä Mynämäeltä. Toteutamme sekä uudis- että saneerauskohteet laadukkaasti valmiiksi asti.

Rakennamme kohteita omakotitaloista kouluihin ja teollisuuden rakennuksiin sekä kaikkea siltä väliltä. Tilaajiamme ovat kunnat, kaupungit, teollisuuslaitokset ja yksityiset tahot.

Tällä hetkellä Rakennus-Kylänpää työllistää noin 15 henkilöä, joista suurin osa on ollut mukana toiminnassa monta vuotta. Vakiintuneiden työsuhteiden lisäksi käytössä oleva hankekohtainen laatujärjestelmä takaa laadukkaan lopputuloksen.

Tavoitteemme on aina laadukas lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Työntekijöiden korkea ammattitaito ja pitkät työsuhteet sekä ainoastaan luotettavaksi todettujen aliurakoitsijoiden käyttö takaavat laadukkaan lopputuloksen tilaajillemme.

Palvelumme

Uudisrakentaminen

Korjausrakentaminen

Laajentamistyöt

Koulut ja päiväkodit

Kaupungit, kunnat ja seurakunnat

Teollisuuden rakentaminen

Putkistoremontit

Muut rakennukset

Asunnot ja kesämökit

Suomen Vahvimmat AA 2022 – Rakennus Kylänpää Oy

Kuulumme Rakentamisen Laatu ry RALA:aan ja olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Jäsenyys Rakennusteollisuus ry:ssä puolestaan antaa tukea ja tietoa toimiessamme työnantajana.